Terug naar overzicht

De favoriete plekken van een Brusselaar

Over deze rondleiding

Voor wie de stad wil leren kennen door de ogen van iemand die er al jaren geleefd en gewerkt heeft. We willen u het echte Brussel doen kennen. Tijdens deze ontspannen rondleiding nemen we u mee naar onze favoriete plekken. Dit zijn de verborgen pareltjes van de stad: monumenten, maar ook charmante buurten en winkeltjes van hardwerkende Brusselaars. Want dat zijn Brusselaars, harde werkers met charme. En indien gewenst kunnen we ook de Brusselse gastronomie verkennen, lees chocolade en bier. Wist u dat Brussel honderden brouwerijen heeft?

Net zoals elke hoofdstad kan Brussel een bepaalde ‘ruwheid’ uitstralen. Dit maakt het niet altijd gemakkelijk om de stad te leren appreciëren tijdens een eenmalig bezoek. Maar we zullen ons uiterste best doen om u een warm hart te doen krijgen door het echte, charmante Brussel. En we mixen natuurlijk de hedendaagse, als ook de verhalen over het verleden van de stad in dit bezoek.

Reisroute

Een verrassing, aangepast aan het moment.

Duur en prijs

Standaard duur: 3u
(indien gewenst kan deze aangepast worden)

Prijs: €160

Reservatie

Geïnteresseerd in deze rondleiding? Contacteer ons en vertel ons waar u in bent geïnteresseerd. Indien u aanvullende verzoeken hebt kan u deze ook zeker laten weten.

Vraag een rondleiding aan

SeeBrussels wenst u een fijne dag!